Despre noi?

cine si ce este intelec

Pentru a incepe, dezvolta si urmari o afacere, este nevoie sa fiti in permanenta informat cu o zi inainte despre indicatorii economici pe care se bazeaza activitatea dumneavoastra din secunda urmatoare.

Pentru a dezvolta o strategie economica pe termen scurt, mediu sau lung, e nevoie sa stiti cum evolueaza in permanenta cel putin o parte din indicatorii economici in afacerea dumneavoastra .

Intelec , membra a grupului nemesis , este o companie care este specializata in oferirea serviciilor contabile, raportare a situatiei economice si intocmirea de documente cu specific contabil.

Dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniul contabil, inglobam astazi in ceea ce numim intelec - intelligent economics, solutiile cele mai eficiente din domeniul economic, carora le adaugam promptitudine si corectitudine pentru a va proteja in orice moment.

O noua optica in domeniul economic...

Toata priceperea expertilor, o aducem in fata clientilor folosind un serviciu client ireprosabil. Departamentele noastre de vanzari/relatii cu clientii sunt nerabdatoare sa va rezolve problemele.

Interactionam...

socializam peste tot

  • firma de contabilitate Constanta - facebook
  • firma de contabilitate Constanta - twitter
  • firma de contabilitate Constanta - flickr
  • firma de contabilitate Constanta - RSS